Megjelent munkatársunk
Peter Erika
új gyermekverses kötete
Verselhetek
címen
Óvodáskorunkban azért untuk a verseket az ünnepélyeken, mert már hallottuk őket a nagyoktól. Felnőttkorunkban meg azért, mert a gyerekek még mindig azokat a verseket mondták, amelyeket mi gyermekkorunkban.
Most végre új versek következnek! Farsangra, anyák napjára, Mikulásra, és minden jeles napra válogathat belőlük óvó néni és tanító néni, a gyerekek pedig élvezhetik Péter Erika vidám, játékos rímeit és a színes rajzokat.”
E gondolatokkal ajánlja a Móra kiadó, a könyv hátsó borítóján az olvasók figyelmébe Péter Erika gyermekverseket tartalmazó kötetét, melyet a napokban indított útjára egy könyvbemutatóval a békéscsabai Jankay Galériában. A kötetet Papp Anikó Mira illusztrálta.
Egy örök ajándékosztóval ismerkedhetünk meg, hiszen Péter Erika varázslatos egyénisége, ott van minden verssorában, legyen az gyermekvers, felnőtteknek szóló versek, vagy éppen valamelyik utazásáról egy élménybeszámoló. S hogy milyen ajándékot osztogathat még a költészetén kívül is mindannyiunknak? Aki személyesen is találkozott már vele, annak nem is kell magyaráznom: természetesen mindig vidám, szeretettel teli mosolyát, a kíváncsiságát, az odafigyelését, a törődését, az életigenlését. Kellemes feltöltődést kívánva, meleg szívvel ajánlom hát mindenkinek - nullától százhúsz éves korig - Péter Erika sorait. 

Varga Ibolya
Kapható a könyvesboltokban, és hamarosan a Tesco áruházakban is.
Ára: 1490 Ft
.